Ondernemingsrecht

Het juiste juridisch advies voor ondernemers

Als ondernemer krijg je altijd te maken met regels en juridische zaken. Bij de start al met de rechtsvorm en daarna met talloze zaken als contracten, aansprakelijkheid, leveringsvoorwaarden, geschillen, schadeclaims, et cetera. Om daarover steeds een advocaat te raadplegen kan kostbaar worden. Het is daarom slimmer om regelmatig te sparren en te overleggen met een advocaat dan steeds in ad hoc situaties. Zeker met Heerebout Advocatuur betaalt zich dat altijd terug. Omdat alles juridisch goed geregeld is, u op alles goed bent voorbereid en omdat er bij vervelende situaties snel kan worden geschakeld. Dat bespaart hoge kosten en zoveel waardevolle tijd.

De kennis van het ondernemersrecht

Het ondernemersrecht reguleert het zakendoen en beslaat een groot juridisch gebied.

Als ondernemer wordt er van u verwacht dat u de letter van de wet kent. In de praktijk is dat natuurlijk onzin. Ieder zijn vakgebied. U het ondernemen, wij zorgen voor de juridische rust.

Geschillen en conflicten

Waar kunnen we u bijvoorbeeld mee van dienst zijn:

  • Het opstellen en controleren van contracten
  • Algemene voorwaarden
  • Fusies en overnames
  • Problemen met leveranciers of afnemers
  • Incasso’s
  • Aansprakelijkheidstellingen, schadeclaims
  • Concurrentie en mededinging
  • Faillissementen

Het ondernemersrecht volgens Heerebout Advocatuur

De wet is de wet. Maar zo vaak blijkt dat de juiste interpretatie van de wet zorgt dat de ene partij het gelijk aan zijn kant krijgt en de ander niet. Alle reden om als ondernemer kennis te maken met Heerebout Advocatuur. Al 30 jaar een vertrouwde partij om uw ondernemerschap juridisch te beveiligen en bij conflicten doortastend te handelen. Met een enorme kennis van zaken en een lange lijst met voorbeeldzaken met het gelijk aan de kant van onze klant.

Ondernemen met Heerebout

U kunt op verschillende manieren werken met Heerebout Advocatuur. Ad hoc, maar nogmaals, het zal u meer rust geven als u kiest voor een langdurige samenwerking. Uw ondernemerschap kunnen we dan veel pragmatischer ondersteunen. Ook ons preventieve werk kunnen we veel beter uitvoeren: het voorkomen van conflicten. Daar is altijd elke onderneming bij gebaat. Zullen we eens kennismaken?

Contact us