Ik heb winnen altijd leuker gevonden dan geld verdienen

Even voorstellen: Hugo Heerebout. Geboren en getogen in Rotterdam waar ik na het Erasmiaans Gymnasium ook Nederlands recht heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na afronding van mijn studie werkte ik achtereenvolgens bij de Nationale Woningraad, de gemeente Amsterdam en Brunel Legal. Daarmee heb ik een brede ervaring opgedaan op het rechtsgebied van overheid en bedrijfsleven.

Inmiddels kan ik terugkijken op bijna 30 jaar juridische werkervaring. Naast mijn advies- en oplossingsgericht denken voor mijn cliënten is strategisch inzicht een van mijn onderscheidende kenmerken. We weten regelmatig de angel uit een conflict te halen dat meer dan eens leidt tot een onverwacht voorspoedige afloop. Soms ook voor beide partijen waardoor de zakelijke werkrelatie behouden kan blijven.

Het kantoor

Heerebout Advocatuur houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk met accenten op het, arbeidsrecht, onroerend goedrecht (huurrecht, bouwrecht) en op het algemene verbintenissenrecht (contracten, geldvorderingen).
Daarnaast voeren we ook bezwaar- en beroepsprocedures tegen diverse overheidsbeslissingen en verlenen we bijstand in strafzaken. Verder is er uitgebreide kennis en ervaring met het personen- en familierecht

Heerebout Advocatuur werkt, om tot het allerbeste resultaat te komen, ook samen met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten.

Een deel van onze praktijk is specifiek gericht op het adviseren van ondernemers om problemen, rechtszaken en hoge kosten te kunnen voorkomen.

Procederen is niet altijd in het belang van de cliënt en er wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Heerebout Advocaat, gevestigd aan de Boslaan 4 te Hoofddorp, is een eenmanszaak die gevoerd wordt door de zelfstandig werkende advocaat mr. J.H. Heerebout en die daar de praktijk uitoefent.