Kies de advocaat die bij u past

De ene advocaat is de andere niet. Kies een advocaat waar u goed mee kunt praten, die alle kennis van zaken heeft en een schat aan ervaring. Maar ook een die nooit opgeeft. Dat pleit sterk voor Heerebout Advocatuur. Want achter die rustige verschijning schuilt een advocaat in schaapskleren. Meestal tot grote verrassing van de verliezers.

Advocaten verliezen regelmatig zaken omdat ze de regels van de wet niet goed weten te interpreteren. Want rechters oordelen ook op nuance en interpretatie. Dat is beslist een specialiteit van Heerebout Advocatuur. Wij weten rechters mee te nemen in de juiste beleving waardoor de situatie voordeliger voor onze cliënten wordt geïnterpreteerd.

Bij Heerebout Advocatuur komt u met een advocaat aan tafel die de klappen van de zweep kent. Niet met een jonge vennoot aan het begin van zijn carrière. U wordt doelgericht geholpen aan de oplossing. Want Heerebout Advocatuur heeft de ervaring en de kennis om tot een maximaal resultaat te komen. Ook als het om onderhandelingen gaat.

Hugo Heerebout
tel 0031 (0)252 620 557
info@heerebout-advocatuur.nl

Ik heb winnen altijd leuker gevonden dan geld verdienen

Even voorstellen: Hugo Heerebout. Geboren en getogen in Rotterdam waar ik na het Erasmiaans Gymnasium ook Nederlands recht heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na afronding van mijn studie werkte ik achtereenvolgens bij de Nationale Woningraad, de gemeente Amsterdam en Brunel Legal. Daarmee heb ik een brede ervaring opgedaan op het rechtsgebied van overheid en bedrijfsleven.

Inmiddels kan ik terugkijken op bijna 30 jaar juridische werkervaring. Naast mijn advies- en oplossingsgericht denken voor mijn cliënten is strategisch inzicht een van mijn onderscheidende kenmerken. We weten regelmatig de angel uit een conflict te halen dat meer dan eens leidt tot een onverwacht voorspoedige afloop. Soms ook voor beide partijen waardoor de zakelijke werkrelatie behouden kan blijven.

Niet de letter van de
wet maar de juiste
interpretatie

Het kantoor

Heerebout Advocatuur houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk met accenten op het, arbeidsrecht, onroerend goedrecht (huurrecht, bouwrecht) en op het algemene verbintenissenrecht (contracten, geldvorderingen).
Daarnaast voeren we ook bezwaar- en beroepsprocedures tegen diverse overheidsbeslissingen en verlenen we bijstand in strafzaken. Verder is er uitgebreide kennis en ervaring met het personen- en familierecht

Heerebout Advocatuur werkt, om tot het allerbeste resultaat te komen, ook samen met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten.

Een deel van onze praktijk is specifiek gericht op het adviseren van ondernemers om problemen, rechtszaken en hoge kosten te kunnen voorkomen.

Procederen is niet altijd in het belang van de cliënt en er wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Winnen door de
juiste snaar
te raken

Advies

Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een kort geding? Bij Heerebout Advocatuur wordt naar u geluisterd, worden adviezen aan u verstrekt en antwoorden gegeven die u verder helpen.

Op tijd contact zoeken met ons kantoor kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Heerebout Advocatuur klaar u te helpen alles tot een goed einde te brengen. Bij Heerebout Advocatuur vindt u een zeer ervaren advocaat die zich heeft gespecialiseerd op diverse juridische gebieden. Een korte en heldere communicatie in combinatie met een scherpe prijsstelling draagt bij aan tijdwinst en kostenbesparing.

Heerebout Advocatuur is een degelijk en op ervaring geschoeid kantoor in de regio Haarlemmermeer.

Vragen

Hebt u rechtshulp nodig en wilt u hierover (geheel vrijblijvend) via een e-mailbericht een vraag stellen, dan ontvangen wij uw bericht graag op het volgende e-mailadres: info@heerebout-advocatuur.nl

Op uw vraag over de in de website omschreven vorm van rechtshulp die in uw geval van toepassing is, zal Heerebout Advocatuur reageren met een globale analyse. De volgende stap is het maken van een afspraak voor een intakegesprek met advocaat Hugo Heerebout.

Gedurende dit onderhoud met u wordt dieper op de zaak ingegaan en kunnen afspraken worden gemaakt over verdere stappen.

Contact us