Personen- en familierecht

Echtscheiding

U wilt gaan scheiden of uw partner wil van u scheiden? Waar uw trouwdag waarschijnlijk de mooiste dag in uw leven was, is het nemen van dit besluit één van de moeilijkste momenten. Gedurende deze vaak emotionele periode moeten veel zaken worden geregeld. Niet alleen op financieel gebied, ook mogelijk met betrekking tot de woning en zeker niet in de laatste plaats met betrekking tot uw kinderen.
Het is verstandig reeds in een vroeg stadium contact op te nemen met Heerebout Advocatuur. Uitsluitend een advocaat kan voor en met u de echtscheidingsprocedure bij de rechtbank doorlopen.
Advocaat Hugo Heerebout is er niet slechts om een hoog opgelopen conflict voor de rechter uit te vechten. Tijdens de emotionele momenten treedt Hugo Heerebout vooral ook op als een adviseur.
In het geval van een echtscheiding werkt Heerebout advocatuur oplossingsgericht en treedt niet-escalerend op naar eventuele tegenpartijen. Op deze wijze wordt er voor gewaakt, dat u alle zaken van omgangsregeling voor de kinderen tot verdeling van de goederen op een eerlijke en goede manier kunt regelen.

Huwelijk

Als u gaat trouwen denkt u waarschijnlijk niet direct aan een advocaat. Toch kan ook nu Heerebout Advocatuur u met een gedegen advies omtrent bijvoorbeeld de huwelijkse voorwaarden van dienst zijn.

heerebout-advocatuur-advocaat-in-schaapkleren