Ontslagrecht Nieuw Vennep

Ontslagrecht Nieuw Vennep

Baan kwijt of Boventallig? U staat er niet alleen voor. Hugo Heerebout, de advocaat van Heerebout Advocatuur, luistert naar u en toont betrokkenheid. Hij denkt met u mee zonder irrationeel te worden. Wist u dat het vaak lukt om een deel van de kosten voor de advocaat door uw werkgever te laten betalen? Als uw werkgever niet bereid is om aan u een redelijke ontslagvergoeding te betalen, kiest u voor Hugo Heerebout, de advocaat van Heerebout Advocatuur. Ontslagrecht Nieuw Vennep?

Ontslagrecht Nieuw Vennep Heerebout Advocatuur

De ervaringen en de kennis opgedaan bij de overheid en het bedrijfsleven dragen sterk bij aan resultaat.
Omdat procederen niet altijd in het belang van de cliënt is, wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Op alle vragen die in het bedrijfsleven voorkomen worden uiteraard ook antwoorden gezocht, dit in samenwerking met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten, waardoor steeds naar de beste oplossing kan worden gezocht.

Een deel van het advocatenkantoor is dan ook specifiek gericht op de advisering aan ondernemers, zodat problemen, rechtzaken en hoge kosten voorkomen kunnen worden.

Advocatuur algemeen

Ontslagrecht Nieuw Vennep? Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een kort geding?
Bij Heerebout Advocatuur wordt naar u geluisterd, worden adviezen aan u verstrekt en antwoorden gegeven die u verder helpen.

Op tijd contact zoeken met ons advocatenkantoor kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Heerebout Advocatuur klaar u te helpen alles tot een goed einde te brengen. Bij Heerebout Advocatuur vindt u een zeer ervaren advocaat die zich heeft gespecialiseerd op diverse juridische gebieden. Een korte en heldere communicatie in combinatie met een scherpe prijsstelling draagt bij aan tijdwinst en kostenbesparing.

Heerebout Advocatuur is een degelijk en op ervaring geschoeide advocaat in de regio Aalsmeer.
De dienstverlening van Heerebout Advocatuur is puur gericht op het behartigen van de belangen van de cliënt.

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan kunt u uw verzekeraar verzoeken Heerebout Advocatuur de procedure te laten voeren op basis van uw verzekering en op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Heerebout Advocatuur is eveneens beschikbaar voor het uitbrengen van een second opinion.

Advocaat Leiden