Instantie Rechtbank Haarlem

Zaaknummer334118/CV EXPL 07-272

Rechtsgebieden Civiel recht
Bijzondere kenmerken Eerste aanleg – enkelvoudig

Inhoudsindicatie

Tot stand brengen van een ASDL-verbinding. Eiseres beroept zich op haar eigen algemene voorwaarden. Daarin is opgenomen dat een gebruiksovereenkomst alleen schriftelijk tot stand kan komen. Tussen partijen staat vast dat er geen schriftelijk contract is en dat de contacten tussen hen alleen mondeling zijn geweest. Reeds daarom vordering afgewezen. Er was onvoldoende gesteld waarom in afwijking strijd van de algemene voorwaarden een mondelinge overeenkomst moet worden aangenomen. Door Mr. J.H. Heerebout.

Klik hier voor nog meer zaken van Hugo Heerebout.

Heerebout Advocatuur: Rechtsgebieden Civiel recht

Heerebout Advocatuur: Rechtsgebieden Civiel recht

Advocatuur algemeen

Verschillende rechtsgebieden? Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een kort geding?
Bij Heerebout Advocatuur wordt naar u geluisterd, worden adviezen aan u verstrekt en antwoorden gegeven die u verder helpen.

Op tijd contact zoeken met ons advocatenkantoor kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Heerebout Advocatuur klaar u te helpen alles tot een goed einde te brengen. Bij Heerebout Advocatuur vindt u een zeer ervaren advocaat die zich heeft gespecialiseerd op diverse juridische gebieden. Een korte en heldere communicatie in combinatie met een scherpe prijsstelling draagt bij aan tijdwinst en kostenbesparing.

Heerebout Advocatuur is een degelijk en op ervaring geschoeide advocaat in de regio Aalsmeer, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Leiden, Nieuw Vennep, Oegstgeest, Roelofarendsveen, Sassenheim, Uithoorn, Voorhout, Warmond en omliggende gebieden.
De dienstverlening van Heerebout Advocatuur is puur gericht op het behartigen van de belangen van de cliënt.

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan kunt u uw verzekeraar verzoeken Heerebout Advocatuur de procedure te laten voeren op basis van uw verzekering en op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Heerebout Advocatuur is eveneens beschikbaar voor het uitbrengen van een second opinion.